dimarts, 3 de maig del 2011

Estem preparats!

Ahir al vespre prsentàvem davant de militants i simpatitzants de CiU la campanya que hem preparat a Vilanova i la Geltrú. Després d'anys, mesos i setmanes de feina intensa, estem preparats per encarar la recta final del camí que pot portar un canvi a la ciutat.

Dic pot portar perquè que el canvi sigui una realitat o es quedi en un somni dependrà exclusivament de la voluntat dels vilanovins i vilanovines. Dotze anys de tripartit són masses anys per una ciutat que necessita un canvi de rumb per encarar el futur amb garanties.

Sis mil aturats, tancament d'empreses, aparició de cartells arreu dels carrers amb locals que es lloguen perquè el negoci que hi havia ha tancat. Obres que es fan fins a tres vegades, afany recaptatori per quadrar els pressupostos amb tot tipus de multes. Improvisació constant sobre quin ha de ser el futur de la ciutat. Prepotència dels qui es creuen amos i senyors de VNG. I molt i molt més que denoten una conclusió clara: projecte tripartit esgotat.

El tripartit ha tocat fons. A VNG li cal un nou lideratge que tingui les idees clares. Que no improvisi. Que sigui cohesionat. Que compti amb un equip preparat al servei de la ciutat - no que se serveixi de la ciutat per guanyar posicions dins el partit. I, sobretot, que sàpiga com afrontar quatre anys que seran decisius per situar la ciutat en un entorn competitiu.

Us animo a que ens ajudeu a fer del projecte que encapçala la Neus Lloveras un projecte guanyador que compti amb una gran majoria de ciutadans. Sigueu protagonistes del canvi a VNG i feu possible la Vilanova millor que ens mereixem. 

Perquè és hora de canviar. Neus Lloveras alcaldessa. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada