dimarts, 5 d’abril del 2011

El millor equip al servei de VNG

Dissabte la Neus Lloveras presentava a la sala d'actes de la UPC l'equip que l'acompanyarà la propera legislatura per liderar Vilanova i la Geltrú. Un equip de persones que ens estimem la ciutat i que tenim la il·lusió per dedicar una etapa de la nostra vida al servei de tots els vilanovins.

La vocació de servei és la màxima que el President Pujol em va inculcar aviat farà deu anys en una conversa que sempre recordaré. Entendre la política com la més noble de totes les tasques que hom pot fer. I excercir-la amb la responsbailitat de contribuir al progrés de tota la societat. De totes i cadascuna de les persones. És alló que ell anomena el nacionalisme personalista.

Al darrer ple de la legislatura acomiadàvem diversos regidors que han estat un referent en l'exercici de la vocació de servei des de la política municipal. La Puri Santamaria, el Josep Ibars, també la Isabel Llanas se sumaven al comiat que nomès un parell d'anys enrere iniciaven l'Esteve Orriols i el Josep Lluís Vidal.

Tots ells han dedicat un temps de la seva vida a servir a tots els vilanovins. I amb el seu servei, ens han ensenyat als qui avui els agafem el testimoni. La seva manera honesta, il·lusionada i genersoa d'exercir la política municipal són en tots els qui acompanyem la Neus Lloveras en la voluntat de canviar el rumb de la ciutat i fer-la millor per a tots els vilanovins.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada