dilluns, 11 d’abril del 2011

FÒRUM ECONÒMIC I SOCIAL DEL GARRAF

Aquest matí hem acompanyat juntament amb la Neus Lloveras al Ricard Font en la seva visita al Club Nàutic, al Muesu del Ferrocarril i al Museu del Mar de Vilanova i la Geltrú. Com a responsable de mobilitat del Govern, li hem plantejat el projecte de clúster nàutic que impulsarem des del Govern de la ciutat i que va estretament lligat amb la promoció de la ciutat.

Sortint d'aquestes visites de treball, hem vingut cap a la Masia d'en Cabanyes on s'hi desenvolupa la primera jornada del Fòrum Econòmic i Social del Garraf. Al matí -m'expliquen- diverses intervencions han fet una aproximació a la situació econòmica i social per la que transcorre la nostra comarca.

Desprès de dinar, una dotzena de personalitats -petits i mitjams empresaris, universitat, comerciants- exposen la seva proposta del què creuen poden ser estratègies de futur per fer avançar la comarca i la ciutat.

Destaco una paraula en comú: oportunitats. Tots els ponents coincideixen en destacar les oportunitats que tenim a la nostra comarca per generar riquesa. I de fer-ho a través de potenciar i posar en c omú aquells actius que tenim. I que són molts.

Veig que la proposta de clúster nàutic que fa unes setmanes vàrem presentar va exactament en aquesta línia: posar en comú tot allò que tenim de positiu per ser capaços de generar un futur sòlid.

Felicitats als organitzadors i als participants per la saccejada d'idees que ens han ofert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada