dimecres, 16 de març del 2011

Actitud proactiva!

Aquest matí la Neus Lloveras ha presentat davant d'empreses i institucions relacionades amb les activitats i la investigació marines la proposta de CLÚSTER NÀUTIC  que impulsarà a Vilanova i la Geltrú quan sigui alcaldessa.

Aplegats en un esmorzar de treball al Club Nàutic de la ciutat, m'ha agradat constatar dues impressions que m'he endut de la trobada.

D'una banda, l'agraïment per part del sector d'haver-los ofert un punt de trobada en el que tots junts han pogut posar en comú problemes i solucions. Per primera vegada han tingut un espai de diàleg en el qual han pogut parlar de problemes de present i de solucions de futur per la ciutat que passen per apostar per oferir la millor cara d'un diamant en brut: el mar.

D'altra banda, en les diverses intervencions també ha destacat una remor de fons més o menys compartida: hem d'actuar i ho hem de fer nosaltres. Creure en alló que tenim i non esperar que ningú ens vingui a resoldre res. En paraules de la Neus, alló que en podríem dir una actitud proactiva que, acompanyada d'una administració que faciliti i no que es dediqui a obstaculitzar, han de fer possible tirar endavant projectes com el que avui hem presentat.

La confiança en les possibilitats de Vilanova i la Geltrú serà clau per tornar a generar activitat econòmica, llocs de treball i benestar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada