dimarts, 5 de gener del 2010

Una bona aposta per al 2010


Després d'uns dies de necessari break nadalenc, avui revisava alguns correus. He rebut el Fax de l'ADEG, el butlletí electrònic que l'associació d'empresaris del Penedès i el Garraf edita mensualment. Un bon propòsit per al 2010!

Any ADEG 2010, dedicat a l’actitud emprenedora

L’actitud emprenedora i la cultura del risc són les parets mestres del nou exercici temàtic corresponent a l’Any ADEG 2010.

L’Any ADEG 2009, dedicat a les infraestructures i la mobilitat, deixa pas a un nou any temàtic que tindrà com a principal objectiu l’estímul a la cultura emprenedora.

Amb el títol «Actitud emprenedora i la cultura del risc» es treballarà en una programació d’activitats, de formats diversos, al voltant d’aquest binomi. Alhora, es reforçarà la feina que ja s’està desenvolupant des de la iniciativa ADEG Advising, conduïda per empresaris sèniors i d’altres col·laboradors que s’ofereixen desinteressadament amb el propòsit d’escampar les llavors de l’esperit emprenedor i procurar la seva germinació entre els més joves i, d’una altra banda, acompanyar les noves iniciatives empresarials i afavorir la seva consolidació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada