dimarts, 26 de gener del 2010

Tornar a fer el ridícul



Els Fons Monetari Internacional publicava aihir les seves previsions de creixement de les economies avançades per al 2010. Dades incontestables: mentre el conjunt de països avançats tindran un creixement del 3,9% de mitjana, l'Estat espanyol serà l'únic que no se'n sortirà i seguirà en creixement negatiu, del -0,4%.

Zapatero, desbordat per la presidència de torn de la UE, ha tornat a treure ferro de les previsions de l'FMI i Salgado ha dit que aquestes previsions no es compliran de lluny.

El govern espanyol torna a fer el ridícul. No es pot anar per la vida menystenint les previsions del FMI i alhora inetntar guanyar prestigi internacional a base de buscar fotos amb d'altres líders, ometent la responsabilitat d'impulsar mesures per capgirar la mala situació econòmica de molts ciutadans.

Zapatero sembla que hagi oblidat que l'atur juvenil a l'Estat espanyol duplica la mitjana de la UE, i se situa l'esgarrifosa xifra del 43% de joves aturats segons ens indica l'Eurostat. Ahir el president de la patronal catalana Joan Rosell reclamava impulsar urgentment una reforma del mercat laboral per fer front a dades negatives com aquestes.

Posem-nos a la feina, siusplau, perquè a base de mirar cap a una altra banda i de buscar fotos, no donarem feina a la gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada