dimarts, 12 de gener del 2010

La burla com a principi


Fa una estona feia un break tot donant un cop d'ull ràpid a la premsa i me n'he adonat que des que hem començat el 2010 el tripartit ens ha sotmès a una burla constant.

Primer, llei de vegueries. El cinc de gener el Govern hauria d'haver aprovat la nova organització territorial del país. A hores d'ara tot el què hi ha és el Conseller Ausàs assegurant que el projecte de llei serà una realitat passat demà per una banda; Esquerra tirant pilotes fora com si això no anès amb ells i, per acabar-ho d'amanir, els alcaldes del PSC barallant-se per futures capitalitats d'éns inexistents.

Segon, traspàs de rodalies. Montilla i Nadal pletòrics per un traspàs de rodalies que no inclou ni estacions, ni vies, ni inversions, ni regionals. Resulta que ens n'hem d'alegrar de poder gestionar la neteja dels trens i les queixes pels retards i les deficiències del servei? No ho acabo de veure clar.

Tercer. Traspàs de l'aeroport del Prat. El model d'aeroports que ens proposa el flamant ministre Blanco dóna més poder a empreses privades que a la Generalitat però el president Montilla ho veu com un pas en endavant en el model aeroportuari català.

Quart. El malhaurat incendi d'Horta de Sant Joan. Just quan la Terra Alta torna a ser notícia per quedar colgada per la neu, resulta que són detinguts els dos autors materials de l'incendi que a l'estiu va provocar la mort de cinc bombers al Port de Tortosa però a can iniciativa encara es posa en dubte que no hagués estat un llamp i de plegar ningú no s'ho planteja.

Sóm només a dia 12 de gener. No em vull ni imaginar el què ens espera. Perquè després diguin que hi ha desafecció. El què em sap greu és que per la poca talla d'alguns massa sovint se'n posa a tots al mateix sac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada