diumenge, 4 de març del 2012

Sí al Mobile World Congress i al projecte Eurovegas

Quan el President de la Generalitat és de viatge oficial al Marroc, acompanyat de més d'un centenar d'empreses per obrir noves vies de negoci amb Cataluya. Quan 70.000 persones d'arreu del món impulsen a Barcelona el sector emergent de la telefonia mòbil. Quan l'empresari més gran del món en gestió de places hoteleres i en organització de congressos es fixa en el nostre país per invertir i crear nous llocs de treball que ens situïn com la referència turística d'Europa.

Quan tot això està passant, quan el Govern lidera vies per a la recuperació econòmica, l'atracció d'inversions i posa les bases per la creació de feina, cal que la societat civil s'hi sumi. Sense complexes, descaradament. Que radiclament es posicioni i sumi al costat del Govern.


Tothom té dret a expressar el seu descontentament. Tothom, tots els col.lectius i també tots els ciutadans de forma individual. Un descontentament que, sigui dit de pas, darrerament no s'ha expressat sempre de la manera respectuosa i democràtica que es pressuposa de societats avançades com la nostra.

Però cal reclamar que, al costat de la protesta, calen també manifestacions de suport. El conjunt del país agrairia manifestacions en positiu de recolzament a les polítiques actives que van en la línia d'assegurar un futur millor. Especialment en la direcció de crear nous llocs de treball -molts d'alt valor afegit i d'elevada qualificació- pels joves del nostre país.