divendres, 23 de març del 2012

Com? Amb un Estat propi

Ja hi som. Durant tres dies 1.800 militants de Convergència ens donem cita a Reus per escollir una nova direcció del partit i per fixar les línies estratègiques que seguirà la política catalana en els propers anys.

La Joventut Nacionalista de Catalunya assistim a aquest congrés amb la il.lusió del que per molts delegats serà el primer congrés del partit i amb la convicció que ajudarem Convergència a situar el sobiranisme en el centre del debat polític del país.



Nosaltres hem fet els deures. Fa unes setmanes que a Vilanova i la Geltrú 200 delegats de la JNC donàvem el nostre recolzament a l'Oriol Pujol per liderar el partit i li fèiem entrega del "projecte itinerari": l'aportació de la JNC a la transició nacional catalana.

En el sí del congrés ens correspon ara tenir la capacitat d'incorporar el full de ruta que hem dissenyat en l'estratègia ideològica de Convergència. Principalment, definir les línies vermelles del Pacte Fiscal i situar l'Estat propi com el camí racional, transversal i democràtic que ha de seguir la majoria social i política del país.

En tenim ganes! I creiem que la JNC serà novament la fàbrica d'idees i d'energia del partit del país. Som-hi!