dilluns, 16 de novembre del 2009

we've done it!


Comencem setmana amb un nou objectiu assolit dins la motxilla de la JNC. Dissabte a darrera hora del vespre en Jordi Villanueva era escollit vicepresident d'Iflry a La Haia. Era la culminació d'un procès que ha comportat setmanes de participació en seminaris i esdeveniments internacionals, d'aportacions positives, de debat, de traçar aliances, de fer lobby, de fer valer el pes de la JNC en política internacional en els darrers anys a través de LYMEC.


I després de la feina, el resultat: hem guanyat!


Aquesta és una responsabilitat que multiplica la projecció de la JNC i amplifica el nostre altaveu per explicar al món que els catalans estem immersos en un procès d'alliberament nacional. La vicepresidència d'Iflry ens permet també aprendre i contribuir en el disseny i aplicació de respostes als problemes dels joves d'arreu del món. Des d'un punt de vista de la llibertat de les persones i de la radicalitat democràtica.


A molts no els agradarà que els joves compromesos i independentistes arribem a assolir quotes de representativitat en organitzacions de prestigi internacional. Aquest no és el nostre problema. Treballarem de valent per saber aprofitar aquesta oportunitat.


Ara, a treballar per assolir un nou repte. Aquesta setmana a fer pinya perquè en Marc Guerrero esdevingui vicepresident de l'ELDR. I a la primavera parlarem de LYMEC.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada