dimecres, 4 de novembre del 2009

La JNC com a resposta!


Ahir al vespre conversava durant un parell d'hores amb els militants de la JNC de l'Esquerra de l'Eixample. Estaven preocupats per tot el clima enrarit que des de fa setmanes es viu al país arrel dels casos Millet i Pretòria.


Després de parlar-ne una bona estona, ells mateixos proposaven solucions. Contra els corruptes, però també contra els jutges-espectacle que no tenen cap remordiment a l'hora de defenstrar la imatge pública de persones a qui encara no s'ha jutjat.


Pensar en positiu. No es quedaven de braços plegats. Sinó que planetjaven com fer una autèntica regeneració democràtica que trenqui amb una manera de fer que no va amb nosaltres.


Militants molt joves, cares noves, amb la il·lusió d'aconseguir canviar tot això. La mateixa energia que em transmetien divendres els militants d'Osona o dissabte els del Baix Ebre.


Nomès nosaltres, per generació, som els qui podem canviar les coses efectivament. L'energia, les ganes de treballar, la il·lusió i la capacitat de somniar que tenen els militants de la JNC és la millor resposta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada