dimecres, 25 de maig del 2011

Joventut Nacionalista de Catalunya. Escola de patriotes

Aquest dijous a les 19h presentem a la Torre Agbar de Barcelona el llibre Joventut Nacionalista de Catalunya. Escola de patriotes que ha escrit l'historiador Josep Lluís Martín. Aquest llibre estudia un dels temes més desconeguts de la història recent de Catalunya: les organitzacions politicojuvenils. S’hi explica detalladament la història de la Joventut Nacionalista de Catalunya, els joves de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). L’obra aprofundeix, des de diferents punts de vista, en l’anàlisi de les Joventuts de CDC des de la seva fundació el 1976 fins al 2008.

S’hi tracten l’evolució ideològica, les propostes polítiques per a les campanyes electorals, les enteses i les divergències amb CDC, Unió Democràtica de Catalunya i Unió de Joves, les accions reivindicatives, les lluites internes, l’estructura organitzativa, els congressos i els seus entramats, les relacions amb altres entitats o organismes catalans com el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya, i els contactes amb altres organitzacions polítiques de l’Estat espanyol i d’Europa.

Serà un acte bonic en el que ens hi acompanyaran tots els líders de la JNC des de la seva creació i que comptarà amb el protagonisme del MH President de la Generalitat Artur Mas.

Tots hi sou convidats!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada