dijous, 26 de maig del 2011

CiU acorda al Parlament elaborar el projecte bàsic de l’Hospital de Vilanova i la Geltrú


Gerard Figueras afirma que “ens costen d’entendre les presses perquè segons el Tripartit aquest Hospital ja hauria d’estar construït”

La Comissió de Salut del Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat i després d’incorporar una esmena transaccional de CiU, una proposta de resolució per a l’elaboració del projecte executiu de l’Hospital de Vilanova i la Geltrú i sobre la conversió de l’Hospital – Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes. Gerard Figueras, diputat de CiU, ha explicat que “des de CiU treballarem perquè ambdues realitats siguin possibles però al seu temps. Primer anem a per l’Hospital de Vilanova, mentrestant Sant Camil ha de seguir oferint els serveis comarcals amb la mateixa eficiència, i un cop tinguem l’Hospital invertim en Sant Camil perquè esdevingui un centre sociosanitari de referència”.

La resolució acordada demana “elaborar d’immediat el projecte bàsic i, un cop realitzat aquest projecte bàsic, el projecte executiu del nou Hospital de Vilanova i la Geltrú seguint el procés iniciat en el concurs d’idees que es va adjudicar el 14 de febrer”. Figueras ha assenyalat que “aquest és el procediment que cal seguir i ens costen d’entendre les presses perquè segons el Tripartit aquest Hospital ja hauria d’estar construït”. I és que segons la publicació InfoCatalunya de desembre de 2005, elaborada per l’anterior Govern, les obres de l’Hospital de Vilanova s’havien d’iniciar el 2007 i finalitzar el 2009. Per, tant “fa dos anys que hauria d’estar en funcionament”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada