dimecres, 10 de novembre del 2010

Redecora el teu país!

Aquest dimecres hem presentat davant d'un centenar d'estudiants de la Pompeu la campanya jove de la Joventut Nacionalista i la Unió de Joves acompanyats de l'Oriol Pujol. Ambdues organitzacions hem sumat esforços sota el nom d'"El futur de Catalunya" per guanyar les eleccions també en la franja dels votants joves que hi ha a Catalunya.

Perquè creiem que hi ha massa en joc com perquè la gent joves es quedi a casa, durant 15 dies trepitjarem totes les comarques del país, anirem a la majoria d'universitats i arribarem a tots els racons de la xarxa per redecorar aquest país.

Els primers vídeos que hem llançat, especialment el que hem fet sobre l'espoli fiscal, ja han començat a tenir un bon nombre de descàrregues i de comentaris a la xarxa. Cada dos-tres dies anirem llançant un nou vídeo sobre una qüestió a "redecorar", ja ens direu què us semblen.

A través del portal http://www.elfuturdecatalunya.cat/ us oferim la possibilitat de conèixer els nostres candidats, les nostres propostes, de descarregar-vos tot el material i de conèixer on serem cada dia des d'avui i fins el 28N.

Ajudeu-nos a canviar aquest país per construir una Catalunya millor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada