dijous, 4 de novembre del 2010

PSC o comprar el vot jove

Fa setmanes que assistim al mercadeig de propostes electorals per part del partit socialista que, d'una manera o altra, fan referència als votants joves. Primer va ser la proposta de subvencionar els "Ni-Ni" amb 400 euros al mes a fons perdut. Ara amb l'aprovació in extremis per part del Govern tripartit d'una mena refregit del què coneixíem com a escoles taller.

Quina frivolitat. I quines penques. Set anys de govern tripartit han significat un llegat que no té pèrdua: 40% datur juvenil, 30% de fracàs escolar i 20% de persones que viuen per sota el llindar de la pobresa.

Entenc que l'estratègia primer de ridiculitzar Montilla i desprès de començar a prometre diners a dojo a la gent jove respon a la necessitat de tapar aquestes vergonyants xifres que han deixat al jovent del país.

Ens sap greu senyors tripartis en general i socialistes en particular, però el vot de la gent jove d'aquest país ni està en venda ni es pot comprar a base de regalar diners. Menys als qui anomeneu "Ni-Ni".

Hi ha una gran majoria de joves que estem invertint en formació a base de pencar, a base d'esforç, per construir-nos un futur millor. A pesar del seu govern. I a pesar de la seva nefasta política.

Disculpin, però el vot dels joves no està en venda. I menys a un preu insultant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada