dilluns, 1 d’agost del 2011

Després de l'Escola d'Estiu definim l'Itinerari cap a l'emancipació nacional (I)

Aquest matí m'ha resultat difícil remprendre la feina després de cinc dies intensos d'Escola d'Estiu. Voldria des d'aquí felicitar novament a tot l'equip d'organització i a tots els assistents per haver fet possible un dies magnífics en els que hem treballat, hem proposat, hem après i sobretot ens ho hem passat bé amb amics d'arreu del país.

A la cloenda de l'Escola d'Estiu ens comprometíem davant el President Mas a elaborar el full de ruta cap a l'emancipàció nacional: és el que hem anomenat "Projecte Itinerari". Els debats d'aquests dies han posat les bases per definir una proposta que com a JNC oferirem al partit i al país per establir el camí a seguir en els propers anys.

Treballar per aconseguir una majoria social, econòmica, intel•lectual i mediàtica favorable a l'emancipació nacional. I definir també les complicitats internacionals i el camí legal corresponent per quan arribi el moment.

Aquesta serà la humil aportació de la Joventut Nacionalista de Catalunya al país. Amb l'objectiu de definir un horitzó clar i les estacions per arribar-hi.

Idees que han d'anar associades en tot moment a dues premises que ens demanava el President: no fer-ho des de la confrontació i despertar un sentiment d'il•lusió al conjunt del país.

Aixì ho farem.