dilluns, 13 de setembre del 2010

DIADA NACIONAL 2010: DRET A DECIDIR PER A UN ESTAT PROPIUs remeto el manifest de la JNC per a la Diada d'enguany amb la que iniciem curs polític.


Avui, onze de setembre de 2010, es commemora el 296è aniversari de la caiguda de Barcelona sota el setge de les tropes borbòniques. 296 anys desprès el país es troba en un moment crític, però alhora decisiu per canviar el seu futur. Desprès de la sentència del Tribunal Constitucional que escapça aspectes fonamentals de l'Estatut, i a les portes d'unes eleccions al Parlament de Catalunya, la Joventut Nacionalista de Catalunya manifesta:


1. Que l'Onze de Setembre com a festa nacional de Catalunya és una diada reivindicativa i commemorativa de la lluita dels catalans per se run poble lliure.


2. Que la sentència emesa el passat mes de juny pel Tribunal Constitucional espanyol contra l'Estatut és inadmissible i marca la fi de l'actual marc de relacions entre Catalunya i espanya.


3. Que ha arribat el punt d'afirmar que la única via per avançar cap a lap lena llibertat de Catalunya és mitjançant l'exercici del dret a decidir fins arribar a la consecució d'une stat propi.


4. Que per poder exercir plenament aquest exercici del dret a decidir Catalunya ha d'experimentar un canvi de lideragte que condueixi el poble català a decidir liurement el seu futur.


Joventut Nacionalista de Catalunya


11 de setembre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada